Diagnose

Brandt er een lampje op uw dashboard?

Kom dan langs bij Visscher Autotechniek. Wij beschikken over apparatuur om de storing aan uw auto uit te lezen en te verhelpen.

Om de juiste diagnose te kunnen stellen sluiten wij uw auto aan op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Vervolgens moet de oorzaak van de storing nog worden gevonden én worden verholpen.

Het kan voorkomen dat een storing wordt veroorzaakt door een afwijking in de software van uw auto. Om deze storing te verhelpen bent u meestal aangewezen op de merkdealer. Bij Visscher Autotechniek hoeft u niet naar de merkdealer. Voor auto's van alle grote merken hebben wij de benodigde apparatuur in huis om de afwijking in de software van uw auto te herstellen en/of updaten. Hiervoor gebruiken wij de zogenoemde Pass-Thru 

Onze vakkundige monteurs worden regelmatig bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen zij snel constateren wat er precies mis is en hoe we dit op kunnen lossen.

Er brandt een lampje, wat nu? 

Een brandend storingslampje is geen reden tot paniek. Over het algemeen geldt de regel: rood is stoppen, oranje is (voorzichtig) doorrijden. Wel is het belangrijk om te weten waarvoor welk lampje dient. U kunt dit terugvinden in de documentatie van uw auto. U kunt ook onze eigen Visscher Autotechniek app downloaden waarin o.a. alle storingslampjes van uw auto terug zijn te vinden. Bij twijfel kunt u ons natuurlijk bellen.